1888 Nummerinformatie heeft mobiele site

Nakko heeft de mobiele internet pagina voor 1888 gebouwd. Sinds eind augustus krijgen dagelijks vele duizenden bellers van 1888 na het opvragen van een telefoonnummer een sms bericht met daarin een link naar meer informatie over het nummer dat ze hebben opgevraagd.

Nakko heeft in opdracht van 1888 nummerinformatie van KPN een mobiel internet dienst bedacht en gebouwd waarmee gebruikers van de 1888 nummerinformatie dienst niet alleen worden doorgeschakeld, maar ze via sms ook een link ontvangen die verwijst naar een unieke pagina met meer informatie over bijvoorbeeld het bedrijf dat je wilt bellen.

Behalve het adres van het bedrijf geeft de pagina ook informatie over de route naar het bedrijf, mocht je er naartoe willen rijden, het weer ter plaatse, files en flitsers die je onderweg kunt verwachten en nog veel meer.

Met de dienst zet 1888 een belangrijke stap op mobiel internet dienstverlening, en Nakko heeft weer eens laten zien dat ze mooie dingen kunnen maken.

Flabber.mobi

Rondje, voor de iPhone en iPod touch