Nakko bouwt LBS dienst "Wat Zit Waar" voor KPN

Eind augustus 2010 heeft Nakko de mobiele website voor  "Wat Zit Waar" van 1888 nummerinformatie opgelevert. Met WZW kunnen consumenten via een SMS lokatie gebaseerde informatie ontvangen over bedrijven in de directe omgeving. Een goed voorbeeld van de kracht van LBS diensten. De dienst is inmiddels een weekje of 2 in soft-launch en daarmee is het een mooi moment om er een korte post aan te wijden.

Eerder al ontwikkelde Nakko in opdracht van KPN de mobiele website van 1888nummerinformatie. We zijn blij met de goede relatie met KPN Nummer info diensten die mede daardoor ontstaan is. Met het aan Nakko schenken van de  opdracht voor Wat Zit Waar toont 1888 haar tevredenheid met de kwaliteit en service die Nakko levert.

Als Nakko zijn we natuurlijk ook erg blij dat onze inzet zo positief gewaardeerd wordt. Met de Wat Zit Waar dienst hebben is weer een leuke klus voor een gewaardeerde klant uitgevoerd.

Op naar de volgende opdracht, daarover binnenkort meer.

Nieuwe corporate site voor Nakko

Q is good for you (and us)!