Oplevering Telfort Belstatus App

Niet alleen Superman vliegt, maar ook de tijd. Het lijkt als de dag van gisteren dat Nakko de operator portal van Telfort mocht bouwen inmiddels dik 3 jaar geleden. Nu het mobiele ingeburgerd is was het tijd voor iets nieuws. Telfort kwam met het verzoek om een mobiele 'belstatus' app en mobiele website te bouwen. Middels de applicatie moeten gebruikers inzicht kunnen krijgen in hun belgedrag, wat uiteraard erg handig is. De applicatie is onlangs opgeleverd en zowel Telfort als Nakko zijn erg tevreden met de applicaties. Via deze weg willen we ook iedereen van Telfort enorm bedanken dat we de operator portal voor ze mochten bouwen en onderhouden en we kijken er naar uit om de hernieuwde samenwerking net zo succesvol te laten zijn.

Voetbalzone iPhone app live

4 nummer 1 posities voor Folders.nl