Nieuwe SDK

Nakko heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een nieuwe SDK voor haar publishingnetwerk. De nieuwe SDK is ontwikkeld in lijn met de internationale standaard voor mobiel adverteren. Met ondersteuning voor MRAID stelt de nieuwe SDK adverteerders in staat, om zonder problemen rich media banners en expandables te tonen, en gebruikers versteld doen staan middels geweldige uitingen. Nakko heeft ook goed nieuws voor app bouwers. De SDK is namelijk zo ontwikkeld, dat deze zeer eenvoudig is te integreren in nieuwe en bestaande apps. Omdat de SDK naadloos samenwerkt met het ad serving systeem van Nakko en als onderdeel van het Nakko netwerk kan meteen worden meegelopen in mobiele Rich media campagnes die er lopen. De SDK is verder zo opgezet dat er ook nog andere campagnes (in house, RTB zoals admob en meer) kunnen draaien.

Aan alle publishers, laat het ons weten als je geld wilt verdienen met je mobiele advertentieruimte. Een e-mail naar publisher@nakko.com is genoeg.

Champagne

Fluitende vogeltjes