Niet één, niet twee, maar drie toppers!

We kunnen het bijna niet meer aan, met al dat geweldige nieuws van onze publishers!Voetbalzone is namelijk verkocht en hier willen we ze uiteraard mee feliciteren. Nakko blijft zijn best doen om voor Voetbalzone de beste resultaten te krijgen en wenst de nieuwe partij veel succes.

Over succes gesproken, een Wereldwijde primeur voor Weathercube. Als eerste Nederlandse app, is het gelukt om in de Apple App Store te komen als app van de week. Een echte top prestatie, waar Weathercube trots op mag zijn! Meer weten over deze unieke prestatie? Lees HIER meer.

Last but not least. Buienalarm is genoteerd als meeste gedownloade iPhone app van Nederland in de maand februari. En staat in de top 20 van meest gedownloade apps, op de 15e plek binnen Nederland in de maand februari. Gefeliciteerd met deze prestatie! ga zo door, wij zullen ons best blijven doen om mooie advertenties te tonen binnen deze app.

Fiet Fieuw Nakko

Nakko aanwezig op het E-Commerce & Apps evenement