De Logo banner

Nakko Media is blij en trots om als eerste bedrijf ter wereld de logo banner aan te bieden. Deze uiting is geheel in eigen huis ontwikkeld. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de perfecte gebruikerservaring en op maat gemaakte uiting. Zoals de naam doet vermoeden speelt het logo hierbij een belangrijke rol.

Om de aandacht van de gebruiker te trekken, is aan de zijkant van het scherm een logo of een product te zien. Bij een aanraking op het logo/product komt een landingspagina in beeld schuiven, wat de adverteerder in staat stelt om meer informatie betreffende het product te tonen.

Klik hieronder op het filmpje en laat je meeslepen in de wondere wereld van de logo banner.

User testing the new Vogels in Nederland app

User testing the new Vogels in Nederland app

JSON parsing using Swift at Nakko

JSON parsing using Swift at Nakko