Radio 538 press release [in Dutch]

Mobiele website Radio 538 compleet vernieuwd Hilversum, 7 juli – Radio 538 en NAKKO introduceren deze week de nieuwe mobiele site van Radio 538. De site van Radio 538 voor mobiele telefoons is flink verbeterd. Net als de reguliere site heeft de mobiele site een strak design en snelle navigatie. Bezoekers kunnen er terecht voor de laatste nieuwtjes uit de wereld van muziek en showbizz, winacties, ringtones, weer & verkeer en.. uiteraard kan er via de mobiele telefoon naar Radio 538 worden geluisterd en kan men direct reageren op de uitzending. Ook zijn alle online stations van Radio 538, zoals 538 Juize, Non Stop 40 en Dance Department, via de mobiele site te beluisteren. De mobiele site is te vinden op m.radio538.nl.

Programmadirecteur Radio 538 Niels Hoogland:

‘De mobiele telefoon is voor veel van onze luisteraars de manier om te reageren op wat er op de radio gebeurt. De vernieuwde mobiele site maakt ook de belangrijkste inhoud van onze site in een oogopslag beschikbaar voor je mobiel. Internet en radio groeien zo verder naar elkaar toe en versterken elkaar meer dan ooit.’.

Len Clabbers van Nakko:

‘Voor de bouw van de mobiele site van Radio 538 hebben we alles uit de kast kunnen trekken. We zijn erg blij dat we voor een klant van het kaliber van Radio 538 onze mobiele kennis en creativiteit in hebben kunnen zetten.’.

Telfort portal gets facelift

538 ringtone site