Nakko op Telegraaf

Sinds een inmiddels een week of twee heeft de mobiele site van de Telegraaf (http://www.telegraaf.mobi) er weer een paar leuke "katernen bij. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om dagelijks de nieuwe horoscoop van de dag te lezen, of een sudoku game te spelen.

Daarnaast kun je ook uitgebreid rondneuzen in de duizenden ringtones die er te koop zijn, en alsof dat nog niet genoeg is hebben ze ook nog een uitgebreid aanbod aan mobiele games aan de site toegevoegd.

Wat een mooi aanvulling hoor ik je denken. En wie zou dat toch verzorgen? Inderdaad, Nakko.

We werken al langer samen met Telegraaf en met deze diensten hebben we dat weer wat meer gestalte kunnen geven.

Ik beloof nu al plechtig dat ik snel weer een nieuwtje zal posten hier.

tot gauw.

Het Nakko Team

Cheersplanet live

“Round” Drinking App Goes Worldwide! Order Rounds of Drinks In Style with “Round”!