Content delivery voor Sony Pictures dochter

Ook als het stil is zijn we lekker bezig bij Nakko, Of eigenlijk, als we stil zijn zijn we lekker bezig. Het is eigenlijk alweer even geleden dat we de Content Delivery overeenkomst met 2Way traffic  hebben ondertekend, maar soms lopen blogs een beetje achter.

Dit keer geen screenshot van een mobiele site of portal, maar een stukje mooie techniek. Nakko heeft behalve verstand van portals en sites bouwen ook een mooi systeem waarmee we bijvoorbeeld audio en video materiaal helemaal geautomatiseerd kunnen converteren naar allerlei mobiele formaten. Daarnaast kunnen we ook zorgen dat gebruikers het juiste stukje audio, video, de juist gesneden image of de juiste versie van de game kunnen downloaden.

Niet zo speciaal om te laten zien,

Wel fijn om te zien dat een internationale partij als 2Way traffic gekozen heeft voor Nakko als haar Partner voor Content Delivery.

Tot snel

Friesche Vlag, breaker Ringtone

What's happening at Nakko?