Telfort, volledig vernieuwd

Telfort, al langere tijd een zeer gewaarde klant van Nakko heeft een geheel nieuwe huisstijl gekregen. Dit was voor Telfort en Nakko een mooie aanleiding om de mobiele portal van Telfort eens goed onder de loep te nemen. Ondanks dat we nog wel tevreden waren over de portal, konden we toch ook wel een aantal dingen bedenken om de portal meer 2010 te maken. Deze ideeën zorgden voor nog meer leuke ideeën en uiteindelijk is de gehele portal opnieuw opgebouwd.  Zoals we wel vaker tevreden zijn met hetgeen we aan onze klanten opleveren zijn we ook nu best wel trots op de nieuwe portal.

Natuurlijk is de portal in eerste instantie voor  Telfort bedoeld, maar kunnen ook KPN, Vodafone en T-mobile klanten de portal gebruiken.

Er zitten veel personalisatie mogelijkheden in, die in de eerste week dat de portal nu live staat al meteen veel wordt gebruikt.

De reacties van de gebruikers zijn erg positief, en dat zijn uiteindelijk de mensen die de dienst gebruiken dus dat is mooi.

We zijn alweer druk met ons volgende project, daarover binnenkort meer.

Persbericht Telfort

Friesche Vlag, breaker Ringtone