Persbericht Telfort

Diemen, mei 2010

NAKKO bouwt gepersonaliseerde versie van mobiele startpagina Telfort

Naast de implementatie van de nieuwe huisstijl van Telfort op de mobiele startpagina, heeft Nakko een groot aantal innovatieve diensten toegepast op wap.telfort.nl. Bezoekers kunnen nu met hun mobiele telefoon via deze nieuwe mobiele startpagina zeer eenvoudig instellen welke sociale media en bookmarks ze getoond willen hebben, ze kunnen kiezen uit het aanbod van een combinatie van nieuwsbronnen en voortaan de lokale weersverwachtingen bekijken. Naast de personalisatie opties biedt de portal nu ook de mogelijkheid om iedere e-mail account via de startpagina uit te lezen.

Len Clabbers van Nakko; " Door de goede samenwerking tussen Telfort en Nakko ontstaat er ruimte om de portal te blijven vernieuwen en dat is erg belangrijk in een snel veranderende markt als  die van mobiel internet." Een groot gebruikers-onderzoek in combinatie met opgedane ervaringen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het hernieuwde ontwerp van de startpagina.  Visueel heeft de startpagina een vernieuwing ondergaan, in lijn met de nieuwe kleuren van Telfort.  Maar de grote verandering zit in het personaliseren van de startpagina.  Gebruikers  maken steeds meer gebruik van mobiel internet en willen snel een eenvoudig bij de informatie kunnen die voor hen van belang is. De nieuwe portal voorziet in die behoefte.

Met de nieuwe portal laten Telfort en Nakko zien hoe mobiel internet zich aan het ontwikkelen is tot een volwassen markt waarin de consument centraal staat.

1888 redesign

Telfort, volledig vernieuwd