Stemhulp.mobi

Amsterdam, 28 mei 2010 = PERSBERICHT = Nieuw in Nederland: stemadvies via de mobiele telefoon Advies tot in het stemhokje

Sinds 26 mei is het voor het eerst mogelijk persoonlijke stemhulp te krijgen via de mobiele telefoon. Door op temhulp.mobi 29 vragen te beantwoorden, wordt duidelijk welke partij het beste bij de persoon past. Zwevende kiezers kunnen zich daarmee zonodig tot in het stemhokje laten adviseren. De mobiele stemwijzer is ontwikkeld door internetbedrijf Nakko in samenwerking met het online onderzoeksplatform Bubo.com.

Stemadvies via de mobiele telefoon De mobiele stemwijzer is tot en met 9 juni toegankelijk via stemhulp.mobi. Binnen de eerste 8 uur na introductie is er ruim 400 keer gebruik van gemaakt. Tim Kieft, directeur van Bubo.com: “Volgens de Opta zijn er in Nederland 8,1 miljoen telefoonabonnementen met internettoegang. Logisch dus dat mobiele internettoepassingen steeds populairder worden. Een mobiel stemadvies mag daarbij niet ontbreken. Samen met Nakko hebben we de belangrijkste standpunten uit de verschillende partijprogramma’s verzameld.” Wie via de mobiele telefoon een stemadvies aanvraagt, krijgt 29 korte en eenvoudig te beantwoorden vragen. De antwoorden hierop worden vergeleken met de partijprogramma´s, waarna de beste match wordt gezocht. Zo geeft het mobiele stemadvies weer hoe jouw standpunten overeenkomen met de standpunten van de verschillende partijen.

Over Bubo.com Bubo.com ondersteunt ondernemers en managers bij het verkrijgen van actuele managementinformatie. Met een gemakkelijk online onderzoeksinstrument stellen klanten een onderzoek op, bereiken hun doelgroep en analyseren de resultaten. Zo kan een klanttevredenheidsonderzoek, een SWOT-analyse of een Net Promoter Score 24 uur per dag en 7 dagen per week met eenvoudig aan te passen sjablonen worden opgezet en uitgevoerd. Voor meer informatie:  Bubo.com

Over Nakko

Nakko heeft brede kennis van het bouwen en onderhouden van mobiele internetsites en -portals, beschikt over een groot mobiel advertentienetwerk en biedt een complete betaaloplossing voor de mobiele telefoon. Het bedrijf werkt voor zowel kleine als grote organisaties en verzorgt de mobiele activiteiten voor de websites en -portals van onder andere radio stations, mobiele operators en weblogs.

Web portal CMS voor Sony Pictures/ 2WayTraffic

1888 redesign