Web portal CMS voor Sony Pictures/ 2WayTraffic

Soms krijgen we het verzoek van een relatie of klant of we ook computer websites en portals kunnen bouwen. Meestal geven we dan netjes aan dat we de kennis en kunde wel in huis hebben, maar dat onze focus ligt bij mobiel internet. Er zijn echter ook gevallen waarbij het logisch is dat we een uitstapje maken naar het reguliere web, bijvoorbeeld omdat we veel voor onze klanten over hebben, of omdat het een leuk project is, of omdat het gewoon logisch is om het project uit te voeren.

Zo ook het webportal project dat we hebben uitgevoerd voor 2WayTraffic/Sony pictures.  2WT is al enige tijd klant bij Nakko en ze werken op meerdere gebieden erg goed en nauw samen met Nakko. Toen we gevraagd werden om een webportal platform/CMS te ontwikkelen hebben we daar meteen ja op gezegd.

Om een lang verhaal kort te houden, Nakko heeft een portal platform voor 2WT gebouwd waarmee ze in staat zijn om snel, en zonder benodigde diepgaande technische kennis een content portal in welk willekeurig land ter wereld op te tuigen en te voorzien van content en betaaloplossing, statistieken en andere features. Een flinke puzzel, maar wederom een leuk project om te doen met een eindresultaat waar zowel 2WT als Nakko erg tevreden mee zijn.

The Big App show featuring Round

Stemhulp.mobi