Nederlandstalige CAPTCHA

Nakko heeft een nederlandstalige CAPTCHA gebouwd die je aan kun passen aan de stijl van de site. Voor wie niet bekend is met de term CAPTCHA: Dit zijn de plaatjes waarvan je de tekst overtypt om er zeker van te zijn dat een mens en niet een robot een webformulier invult.

Voor een recent projekt (waarover later meer), was een dergelijke module noodzakelijk. We vinden niet graag het wiel opnieuw uit als het niet nodig is, maar het viel ons op dat de meeste bestaande methoden in het Engels zijn.  En daarbij zijn deze bestaande oplossingen ook vaak niet, of nauwelijks, aan te passen aan de layout van het projekt.

Oplossing: onze eigen Nederlandstalige en volledig te 'customizen' CAPTCHA, in de stijl en kleur van de dienst waarop hij wordt toegepast. Zie hiernaast een paar voorbeelden van de CAPTCHA met verschillende achtergrondkleuren en woordenlijsten. Door op de CAPTCHA-afbeeldingen de klikken verschijnen er weer twee nieuwe woorden.

Ook een nederlandstalige CAPTCHA?

Laat het ons weten via het contactformulier.

Nakko bouwt www.mijnnummervermelding.nl

Nakko bouwt mobiele portal voor AH mobiel