Nakko bouwt www.mijnnummervermelding.nl

Op verzoek van een klant hebben we weer een uitstapje gemaakt van mobiel internet naar online. Vrijwel iedereen in Nederland is in het bezit van een vaste of mobiele telefoon en daarmee een telefoonnummer. Deze nummers worden door de telecom aanbieders netjes bijgehouden in een centrale database waaruit de telefoongids.nl  1888 nummerinformatie, 1850, en meer hun informatie halen. Voor het wijzigen van je persoonlijke gegevens kun je voortaan naar de website www.mijnnummervermelding.nl waarop je kunt zien waar je te vinden bent en onder welke naam, en kun je deze gegevens aanpassen als je dat wilt. Dat kan natuurlijk alleen voor je eigen gegevens.

Nakko heeft zowel de website als de koppelingen met de centrale database gerealiseerd. Wat ons betreft alweer een leuk, leerzaam en mooi project.

Na dit high security website project wordt het weer eens tijd dat we een mobiele site of applicatie lanceren.

Tot Gauw

Nakko's iPhone applicaties zijn een groot succes

Nederlandstalige CAPTCHA