Wie gaat mee?

Nederland is weer een mooie mobiele en website rijker. Nakko heeft onlangs de mobiele en online versie van de "easy dating" site WieGaatMee.nl opgeleverd. Volgens de bedenker van de dienst moeten we het eigenlijk geen dating site noemen trouwens. WieGaatmee.nl is een site waar mensen die op zoek zijn naar gezelschap voor een gezellig dagje of avondje uit.

Niet iedereen die single is, zoekt alleen maar naar de liefde van zijn of haar leven, en ook mensen die een relatie hebben willen misschien best nog meer mensen leren kennen. Op WieGaatMee.nl hoef je geen uitgebreid profiel in te vullen, alleen je naam en wat andere nuttige dingen om te weten.

Dus als je een keer naar een Horrorfilm wilt en je vriendin durft niet mee,  dan is er vanaf nu WieGaatMee om iemand te zoeken om met je naar de film te gaan.

Ik ga nu door naar mijn volgende opdracht,

Uitbreiding!

Nakko's iPhone applicaties zijn een groot succes