Uitbreiding!

Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn we bij Nakko de afgelopen periode druk in de weer geweest met een heel aantal mooie projecten. Omdat we nog meer plannen hebben, leek het ons een goed plan om wat uit te breiden. Dat hebben we gedaan, met 2 mensen nog wel.

Sinds een paar weken hebben we (weer) een Jeroen in huis, dit keer een "Locatie" specialist.  Waar hij aan werkt houden we nog even geheim, maar wat ik tot nu toe gezien heb ziet er goed en veelbelovend uit.

En sinds vorige week is er dan ook eindelijk een vrouw in huize Nakko, Carla, is haar naam. Dankzij Carla (die overigens verzot is op alles wat iPhone applicatie heet) kunnen we eindelijk een hoop werk gedaan krijgen dat tot nu toe niet de aandacht kreeg die het verdiende. De redactionele en grafische kwaliteiten van Carla komen na amper een week werken al naar voren, wat veel goeds beloofd voor de toekomst.

En ook al is ze niet werkzaam bij Nakko, en is ze zelfs geen familie, ik wilde toch even melding maken van de geboorte van Phaedra, Casper, van harte!

iOS developer gezocht

Wie gaat mee?