Ook Intercity kiest voor Nakko

Intercity heeft vandaag onderstaand persbericht de wereld in gestuurd en dat wilden we jullie niet onthouden. Intercity Zakelijk kiest voor Nakko voor de mobiele portal voor zakelijke beller

Hoofddorp, 13 december 2010

Speciaal voor de zakelijke beller ontwikkelt Intercity Zakelijk een mobiele portal die de organisaties gaat helpen bij het beheren van het mobiele (internet)gebruik.

Mobiel internet is in Nederland de normaalste zaak van de wereld aan het worden. Naast de vele voordelen zitten er voor het bedrijfsleven ook nadelen aan wanneer medewerkers ringtones downloaden, online gamen of langdurig internetten op vakantie.

Met de mobiele portal van Intercity Zakelijk wordt klanten nu een alternatief geboden omdat commerciële content niet op de portal aanwezig zal zijn. ‘Natuurlijk zal op de portal alle relevante zakelijke content te vinden zijn, zoals: nieuws, file-, flits- en NSinformatie. Maar commerciële banners met ringtones en online gamen zal je niet tegenkomen’, aldus Jasper Kuin, Marketing Manager bij Intercity Zakelijk.

De mobiele portal wordt gebouwd door Nakko en zal begin 2011 worden gelanceerd.

Over Intercity Zakelijk

Intercity Zakelijk (opgericht in 1986 in Engeland) is sinds 1994 actief in het Nederlandse bedrijfsleven. Intercity Zakelijk levert zowel vaste als mobiele communicatieoplossingen. www.intercityzakelijk.nl

Server verhuizing

iPhone applicatie en mobiele website voor alphen.cc