Server verhuizing

Door de enorme groei die Nakko de afgelopen periode heeft doorgemaakt is ook het aantal Nakko servers  flink toegenomen. Het is al weer even geleden dat we de "overstap" hebben gemaakt naar Hostlogic, een hosting partner met positieve referenties en waar we een goed gevoel bij hadden. Dat gevoel en de referenties bleken te kloppen en we hebben dan ook niets anders dan goede ervaringen met ze sindsdien.

Het was voor ons daarom een logische stap om ook de familie oudste, de oudste nog in gebruik zijnde server, te verhuizen naar Hostlogic om hem bij de rest van de "Nakko server familie" te plaatsen. Het fysiek verhuizen van servers is altijd even spannend, maar het is allemaal soepel en goed verlopen en binnen no time was de nakko.com site weer up en running.

Onze servers staan weer allemaal gezellig bij elkaar en wij kijken uit naar de aanstaande uitbreiding in de familie die er al weer aan zit te komen.

tot gauw.

Nakko geeft presentatie bij Google over mobile advertising

Ook Intercity kiest voor Nakko