Tele2 kiest voor Nakko.

Zoals de regelmatige lezers van dit blog weten verzorgt Nakko voor een aantal operators en MVNO's in Nederland de portal en is Nakko met de sites van haar klanten en diverse andere portals aanwezig.Zo verzorgt Nakko ook al geruime tijd een gedeelte van de Tele2 portal.

Enige tijd geleden besloot Tele2 dat de portal een opfris beurt moest krijgen, waarbij Nakko een nog grotere rol heeft gekregen bij het verzorgen en vullen van de mobiele portal van Tele2.

Achter de schermen wordt nog de laatste hand gelegd aan een paar onderdelen, maar nu al kunnen Tele 2 gebruikers genieten van radio 538 ringtones, Flabber video's en Astro media horoscopen.  De andere elementen worden in de komende week toegevoegd.

Natuurlijk zijn we blij met het besluit van Tele 2 om de samenwerking met Nakko verder te uit te breiden en we zullen dan ook ons best doen om er wederom een succes van te maken.

Kop of munt mobiele contact pagina gebouwd door Nakko

Wat Maakt Nakko Menu?