Wat Maakt Nakko Menu?

Bijna allemaal hebben we er ooit in meegespeeld, de groep 8 of voor de iets minder jongeren, de 6de klas musical. Wat de meesten dan niet weten is dat Benny Vreden elk jaar weer een leuke nieuwe musical bedenkt, schrijft en uitwerkt voor al die duizenden scholieren die er mee aan de slag gaan.

Omdat het uit je hoofd leren van je tekst en de liedjes een flinke klus is voor de kinderen, is hulp daarbij altijd welkom.

Nakko maakte in opdracht van Benny Vreden een iPhone/ iPod applicatie waarmee de scholieren hun rol kunnen oefenen, liedjes in zijn geheel of in karaoke versie kunnen afspelen, filmpjes over de musical kunnen kijken en de Watmaakjemenu hyves pagina kunnen voorzien van krabbels.

Kortom, een leuk project met een nostalgische tintje.

Tele2 kiest voor Nakko.

Nakko bouwt POC voor Dezzel