Netwerk VSP app

Het is herfst! Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Zo hebben we voor de buitendienst medewerkers van Netwerk VSP (bezorgers van reclamedrukwerk en geadresseerde post in heel Nederland) een app ontwikkeld om efficiënter te werken. Voorheen werd er onderweg een hoop informatie op papier verzameld door de medewerkers om het vervolgens op kantoor in de betreffende systemen in te voeren. Met de door Nakko gebouwde app kunnen de medewerkers ter plekke informatie invoeren in de applicatie en doet de applicatie de rest. Dit scheelt tijd, geld en levert bovendien minder fouten op. Zowel wij als de klant zijn erg tevreden met het resultaat en zullen in de toekomst blijven samenwerken, maar daarover later meer.

538 Applicaties aangesloten op Nakko adserver

UrenRegPlus app