538 Applicaties aangesloten op Nakko adserver

Weer nieuws vanuit onze kant. Nakko heeft onlangs alle radio 538 applicaties aangesloten op de Nakko adserver, Nakko verzorgde al sinds 2009 de mobiele advertentieruimte voor radio 538. Hieronder kun je alle applicaties van de 538 groep vinden die voorzien zijn van de adserver code van Nakko:

*538 app (iPhone + Android) *538 Mobiele Portal *Dance Department (iPhone + Android + BlackBerry) *ESO iPhone *Juize (iPhone + Android + BlackBerry) *Mobiele Ringtone Site *R10G (iPhone + Android + BlackBerry *Slam!FM (iPhone + Android + BlackBerry)

Hiermee is het aantal advertentie plekken die via de adserver van Nakko gemanaged worden weer verder uitgebreid en bereikt Nakko elke maand een nog groter deel van de mobiele internetters in Nederland.

Een hoop nieuwe campagnes binnen het Nakko netwerk

Netwerk VSP app