Nakko geeft presentatie bij Google over mobile advertising

Voor de verandering dit keer geen nieuws over een site of dienst die we hebben gebouwd. Google, je weet wel dat bedrijf die iets met advertenties doen, houdt deze weken een rondgang door Europa om de in hun ogen belangrijke mobiele partners bij te praten over mobiel adverteren. Een goed initiatief en we zijn daarom blij dat we als Nakko daarvoor zijn uitgenodigd. Net als TVgids trouwens waar wij de mobiele advertentieruimte voor exploiteren.

Behalve het vertellen van het eigen verhaal leek het Google en Admob ook een goed idee om een mobiel internet expert en mobiel adverteer partij aan het woord te laten.  Toen Nakko het verzoek kreeg om bij Google een presentatie te komen geven over de mobiele advertentiemarkt in Nederland hoefden we niet lang na te denken. Zo'n mooie kans om onze ideeën over de markt en de ontwikkeling van premium en blinde publishing netwerken te vertellen wilden we niet laten schieten.

Afgelopen donderdag werden we welkom geheten op de zuid-as om in een daarvoor ingerichte zaal de presentatie te geven. Getuige de reacties is de presentatie goed ontvangen, dat is altijd prettig.

We hebben natuurlijk ook nog gewoon hard aan allerlei projecten gewerkt de afgelopen tijd, daarover binnenkort meer.

Nakko bouwt de mobiele portal voor Intercity

Server verhuizing