Nakko bouwt de mobiele portal voor Intercity

Het is eigenlijk al een beetje oud nieuws, want in december al door Intercity bekendgemaakt, maar toch. Nakko is door Intercity gevraagd de mobiele startpagina voor Intercity klanten te bouwen. Al in december zijn we druk in de weer geweest om de portal vorm te geven en in te vullen volgens de wensen van Intercity. Omdat Intercity als zakelijke dienstverlener net iets meer wilde doen voor zijn klanten hebben we voor Nederland unieke functionaliteit toegevoegd.

Klanten van Intercity kunnen na de lancering van de mobiele startpagina voortaan via hun mobiele telefoon inloggen op de mijn intercity omgeving. Hiermee kunnen klanten overal en op elk moment inzicht krijgen in het beltegoed en/of andere belkosten. Een service waarmee Intercity haar kwaliteitsstreven onderstreept. Voor Nakko weer een stapje verder in de voortdurende inspanning om voorop te blijven lopen als het gaat om operator portals en innovatie.

kijk hier voor het persbericht van Intercity waarin de samenwerking bekend werd gemaakt.

Nakko bouwt POC voor Dezzel

Nakko geeft presentatie bij Google over mobile advertising