Nakko bouwt POC voor Dezzel

Onlangs hebben we een Proof Of Concept opgeleverd aan Dezzel een jonge onderneming die een crossmediale dienst op gaat zetten rondom brain fitness. Mede dankzij het goede werk dat we in de afgelopen jaren voor Sony pictures hebben gedaan kregen we de kans om ons kunnen ook aan Dezzel te tonen. Net voor de kerst en begin dit jaar heeft met name Ivan weer laten zien waartoe hij in staat is als we hem zijn gang laten gaan. Het resultaat mag er zijn, een mooi, creatief en werkend Platform voor online en mobiele brain fitness. Niet alleen wij maar ook Dezzel is erg blij met het resultaat. Dit heeft ze doen besluiten dat Nakko de platform partner van Dezzel mag worden. Een mooi compliment, waar we zoals ook bij onze andere projecten trots op zijn.  We zijn alweer hard aan de slag om ook het volledige platform een succes te maken, daarover binnenkort meer.

Wat Maakt Nakko Menu?

Nakko bouwt de mobiele portal voor Intercity