Heeft voiceshopping de toekomst?

Heeft voiceshopping de toekomst?

In Nederland zijn we er nog niet zo bekend mee, maar in de engelstalige landen waar voice assistants en dan vooral Alexa van Amazon al beschikbaar is, worden steeds meer boodschappenlijstjes ingesproken. 

Uit een onderzoek onder 3000 Britten, uitgevoerd door YouGov is gebleken dat het verwachte gebruik van boodschappen doen met de stem (voice shopping) verdriedubbelt voor 2018. Nu nog neemt in het online-koopgekke land het plaatsen van bestellingen via digitale assistenten als de Amazon Alexa en Google Assistant 2% in, de verwachting is dat het aandeel van digitale assistenten op e-commerce aankopen flink zal stijgen in 2018.

Lees meer over het Britse onderzoek op ShopSafe.co.uk.

Overigens maken wij natuurlijk ook Alexa skills. De eerste boodschappenlijst skill staat al klaar. Zodra de Nederlandse taal beschikbaar is voor Alexa gaat deze skill de lucht in. 
Als je wilt zien welke andere skill we als vingeroefening maakten, klik dan hier...

 

3 technologische trends voor supermarkten in 2018

3 technologische trends voor supermarkten in 2018

Supermarktbestedingen omhoog door online aankopen

Supermarktbestedingen omhoog door online aankopen